Fugning af bordplade i køkken

Skal du have fuget dit køkken? Måske er bordpladen ved at trænge. Eller måske har håndvasken brug for at blive opfrisket. Uanset hvad kan du tage fat i Lunds Fugeservice.

Fugning af køkken

Fokus på det gode håndværk

Hvad enten du er i gang med at bygge nyt køkken, er ved renovere det nuværende eller blot trænger til en omfugning, kan du trygt få hjælp af os. Med mange år bag os i branchen har vi fået en lang række kompetencer inden for fuger. Vi kan derfor blandt andet hjælpe med en grundig fugning af bordplade i dit køkken.

Køkkenet er et af de rum, der udsættes for ekstra slid og fugt. Derfor er det vigtigt med en fuge, der holder til de rette forhold. Som ekspert på området har vi forstand på, hvilke materialer der passer bedst til fugning af bordplade, køkkenvaske, skabe osv.

Har du et bestemt ønske for valg af farve? Hos Lunds Fugeservice kan vi altid sammensætte den farve der passer til netop dit køkken.

Professionel fugning af bordplade

Hvis du mangler en kompetent, professionel og kvalitetssikret fugemand til fugning af køkkenbordplade, så er du kommet til det rette sted. Hos Lunds Fugeservice fuger vi alle typer bordplader. Vi er din garanti for et solidt stykke arbejde og et smukt resultat. Er du i tvivl om, hvilken fuge der skal lægges ved din bordplade, er vi her også til at hjælpe dig med professionel vejledning.

Uanset omfanget af din fugning af bordplade, tager vi gerne din opgave i vores hænder. Du kan være sikker på at blive underrettet om alle de ting, vi foretager os. Intet bliver lavet over hovedet på dig. Ligeledes sørger vi for at rydde godt op efter os selv, så der er rent og nydeligt, efter vi har fuget hos dig.

Klar til at få nye fuger?

Tøv ikke med at kontakte os

Få et skræddersyet tilbud

Har du lyst til at høre mere om vores fugning af køkkener? Vi tager gerne en gennemgående snak om netop din opgave, før projektet igangsættes. Har du særlige ønsker eller behov, kan du trygt lade os om opgaven. Vi er meget fleksible.

Ønsker du et tilbud allerede i dag, kan du altid tage fat i vores fugemand. Kontakt os på telefon 60 11 61 11, mail info@fugelund.dk eller via vores online kontaktformular nedenfor. Besvarer vi ikke telefonen med det samme, lover vi at vende hurtigt tilbage. Med udgangspunkt i dine behov skræddersyr vi et unikt tilbud til netop dit køkken. Vi kan også hjælpe med en fuge i vindueskarmen, af gulvet eller på badeværelset, hvis der er behov for dette.

Vi ser frem til at høre meget mere om dit projekt!

3 gode grunde til at vælge os

Vi tilbyder kompetente løsninger inden for vådrumsfugning, gulvfugning, udskiftning af fuger, fugning af bordplader og fugning af vinduer og døre.

  • Kvalitet

    Når du vælger os er du sikret den bedste resultat. Vi anvender kvalitetsprodukter og vores personalle sørger for at du altid får den bedste service.

  • Service

    Hos os er du sikret god service og vi er altid til rådighed til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål

  • Fornuftige priser

    Vi leverer arbejde til konkurrencedygtige priser. Dette betyder at du får garenteret gode resultater uden ekstra høje omkostninger.

Kontakt

Kontakt os ved at bruge formen nedenfor, for at få et estimat, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil gerne lære mere.