Fugning af badeværelse

Mangler du en professionel fugemand til at fuge dit badeværelse, så du er garanteret et resultat af højeste kvalitet hos Lunds Fugeservice.

Fugning af badeværelse

Professionel fugning af badeværelse

Vi sætter en ære i at levere et fejlfrit stykke arbejde, der udføres med en højelastisk vådrumssilikone i godkendt fugemateriale. Vores fugning leveres i alle tænkelige farver, så du kan få et resultat, der matcher dit badeværelse.

Vi udfører fugning af badeværelse samt fugning af fliser i bruseniche, vådrum osv. Har du brug for at få udskiftet dine fuger på badeværelset, kan vi også være behjælpelige. Netop på badeværelset bliver fugerne udsat for en stor mængde vand og fugt. Derfor er det især vigtigt, at man bruger fuger grundigt i hele badeværelset, så der lukkes tæt af.

Selvom du får udført fugning af professionelle, bør du være opmærksom på, at tætninger på badeværelset har en begrænset levetid. Derfor bør man jævnligt få skiftet fugerne. Med brug af vådrumssilikone sørger vi for, at du får et optimalt resultat der holder så længe som muligt.

Din lokale ekspert i fugning

Som kyndig og passioneret fugemand har vi styr på håndværket. Med stor erfaring i branchen har vi sammensat de mest optimale løsninger. Når det kommer til udstyr og materialer har vi udvalgt industriens mest anerkendte mærker, så du med sikkerhed får et holdbart og flot resultat.

Med kunden i fokus er vi først tilfredse, når du er. Hvad enten du skal have udført en fugning af dit badeværelse, køkkenbordplade, gulv, vinduer eller andet, er kvalitet i højsædet.

Lader du Lunds Fugeservice stå for din fugning, er du sikker på at der tages højde for konstruktionerne omkring fugen. Vi sørger desuden for, at du undgår svamp, råd og lignende på dit badeværelse.

Klar til at få nye fuger?

Tøv ikke med at kontakte os

Skal vi hjælpe med din fugning?

Ønsker du at høre mere om vores fugning af dit badeværelse. Vi sørger for at hjælpe dig fra start til slut i processen. Desuden står vi klar med professionel rådgivning og vejledning, så du altid kan få svar på dine spørgsmål.

Giv os en kort beskrivelse af din opgave, så sammensætter vi et helt uforpligtende tilbud med udgangspunkt i dine behov. Service og kommunikation er i højsædet hos os. Vi hjælper kunder i alt fra København til Hillerød og hele Nordsjælland.

Ønsker du et tilbud allerede i dag. Så kontakt os endelig. Du kan altid ringe på telefon 60 11 61 11, skrive til info@fugelund.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

3 gode grunde til at vælge os

Vi tilbyder kompetente løsninger inden for vådrumsfugning, gulvfugning, udskiftning af fuger, fugning af bordplader og fugning af vinduer og døre.

  • Kvalitet

    Når du vælger os er du sikret den bedste resultat. Vi anvender kvalitetsprodukter og vores personalle sørger for at du altid får den bedste service.

  • Service

    Hos os er du sikret god service og vi er altid til rådighed til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål

  • Fornuftige priser

    Vi leverer arbejde til konkurrencedygtige priser. Dette betyder at du får garenteret gode resultater uden ekstra høje omkostninger.

Kontakt

Kontakt os ved at bruge formen nedenfor, for at få et estimat, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil gerne lære mere.