Fugning af vinduer og døre

Skal vinduesfugerne udskiftes? Er du i gang med et nybyggeri, hvor døre og vinduer skal fuges? Uanset hvad kan du trygt få hjælp Lunds Fugeservice.

Fugning af døre og vinduer

Effektive og holdbare fugninger

Skal du have fugning af vinduer, så er du kommet til det rette sted. Hos Lunds Fugeservice fuger vi alle typer vinduer og døre, hvad enten de i højden eller på jorden. Vi tilbyder fugning af vinduer og døre til både private og erhverv.

Netop når det kommer til fugning af vinduer og døre, er det vigtigt, at man får en løsning der kan holde til en god mængde slid, fugt osv. En del af fugens formål ved døre og vinduer er bl.a. at isolere grundigt, så der ikke siver luft ind og ud af huset i tide og utide.

Ligeledes er det vigtigt, at fugen holder til vejrets påvirkning, da vind, regn, varme og kulde er med til at slide på fugens effektivitet. Hos Lunds Fugeservice kan du trygt vide, at der bliver brugt markedets mest anerkendte materialer. Vi har sammensat vores løsninger baseret på egen og kollegaers fagviden på området.

Klar og gennemsigtig kommunikation

Det er af vores opfattelse, at et godt resultat og klar kommunikation mellem kunde og fugemand går hånd i hånd. Derfor lægger vi altid stor vægt på at have et godt samarbejde med kunden fra start til slut i processen.

Vi lægger en ekstra i at tilpasse vores løsninger, så de matcher dine behov så vidt muligt. Hvad enten det omhandler farvevalg, materialevalg, tidsplanlægning eller andet, er dine ønsker altid førsteprioritet.

Som kyndig fugemand sørger vi selvfølgelig for, at løsningerne bliver lavet med udgangspunkt i, hvad der er mest praktisk anlagt. Det gør vi for at sikre dig et resultat, der kan holde mange år fremad. Skulle du have brug for at vi hjælper dig med fugning af køkkenbordet, en fuge i badeværelset eller gulvet, eller noget helt andet. Så skal du være velkommen til at kontakte os.

Klar til at få nye fuger?

Tøv ikke med at kontakte os

Få et uforpligtende tilbud

Har du flere spørgsmål til os? Ønsker du allerede et tilbud? Uanset hvad kan du frit kontakte os. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse med et sagkyndigt svar.

Vi står klar med professionel rådgivning, så du nemt og hurtigt kan få svar på alle dine spørgsmål vedrørende os eller dit projekt. Som passioneret fugemand er vi super ivrige for at dele ud af vores faglige viden, vi har opbygget gennem mange år.

Tag fat i os på e-mail info@fugelund.dk, telefon 60 11 61 11 eller via formularen for kontakt her på siden. Så giver vi et tilbud med udgangspunkt i din opgave. Om du er placeret i København, Hillerød eller et andet sted i Nordsjælland, står vi klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at høre mere om dit projekt!

3 gode grunde til at vælge os

Vi tilbyder kompetente løsninger inden for vådrumsfugning, gulvfugning, udskiftning af fuger, fugning af bordplader og fugning af vinduer og døre.

  • Kvalitet

    Når du vælger os er du sikret den bedste resultat. Vi anvender kvalitetsprodukter og vores personalle sørger for at du altid får den bedste service.

  • Service

    Hos os er du sikret god service og vi er altid til rådighed til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål

  • Fornuftige priser

    Vi leverer arbejde til konkurrencedygtige priser. Dette betyder at du får garenteret gode resultater uden ekstra høje omkostninger.

Kontakt

Kontakt os ved at bruge formen nedenfor, for at få et estimat, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil gerne lære mere.