Fugning af gulve

Trænger gulvet til en omfugning, eller er du ved at få lagt helt nyt gulv? Med hjælp fra Lunds Fugeservice er du sikker på at få en gennemført og holdbar løsning, der matcher dine behov.

Fugning af gulve

Skræddersyet til dine behov

Skal du have fugning af gulv mellem klinker, træ, beton, epoxy eller andet gulvmateriale, så er Lunds Fugeservice dit professionelle valg. Hos os er du sikker på at få et resultat af højeste kvalitet. Vi sørger for at fugemassen er tilpasset netop det gulv, du skal have fuget.

Det er af vores opfattelse, at enhver fugning af gulv skal integreres i selve konstruktionen. Heraf skal fugningen være med til at løfte hele interiøret og give et komplet look. Derfor sørger vi altid for at gøre os meget umage, for at give dig et nydeligt og holdbart resultat.

I nogle installationer kan en gulvfuge være nødvendigt for at holde snavs fra at samle sig mellem gulvbrædderne, klinkerne, fliserne el. lign. Desuden skal fugen være meget slidstærkt for at holde til det jævnlige brug.

Kvalitet i højsædet ved fugning af gulve

Der er vigtigt for os, at du som kunde bliver efterladt med et tilfredsstillende resultat. Derfor gør vi en dyd ud af vores håndværk, for at sikre kvalitet af højeste klasse. Det gælder sågar også vores service, da det, ifølge os, er halvdelen af arbejdet. Det skal være en god oplevelse, at få hjælp af professionelle fagmænd.

I løbet af projektet sørger vi for at underrette dig om alt, hvad vi foretager os hos dig. Som professionelt fugefirma har vi høje standarder til os selv og den måde, vi behandler vores kunder på. Klar og ærlig kommunikation er således i fokus fra start til slut i processen.

Vi kender selv til vigtigheden, af at få et gulv, der matcher ønsker og behov for design, materiale osv. Derfor står vi til rådighed med en lang række farver, så du kan få en fugning i netop det look, du ønsker.

Klar til at få nye fuger?

Tøv ikke med at kontakte os

Få en fugning der holder

Har du lyst til at høre om, hvordan vi kan hjælpe med en fugning af dit gulv? Vi står til rådighed med professionelle fagmænd, der kan vejlede med langt det meste inden for branchen.

Har du spørgsmål til vores løsninger hos Lunds Fugeservice, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive. Vi ønsker at være så transparente som muligt med vores kunder. Udover at fuge gulve, kan vi også være behjælpelige med fugning af bordplader, badeværelser samt vinduer og døre. Vi hjælper kunder i alt fra Hillerød til København, samt hele Nordsjælland.

Hvad enten du skal bruge hjælp til fugning af gulv i det private hjem, på arbejdspladsen, i en hel boligblok eller andet, kan vi helt sikkert hjælpe. Hos os er ingen opgave for stor eller lille. Har du spørgsmål til os, inden vi påbegynder samarbejdet, kan du altid frit kontakte os skriftligt eller over telefonen. Vi elsker at dele ud af vores faglige viden.

Det er vigtigt at en gulvfugning passer ind i resten af konstruktionen, hvorfor vi tager udgangspunkt i den individuelle opgave hver gang.

Ring på telefon 60 11 61 11, send en e-mail til info@fugelund.dk eller udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden her. Så vender vores fugemand straks tilbage med et uforpligtende tilbud skræddersyet til netop dine ønsker.

3 gode grunde til at vælge os

Vi tilbyder kompetente løsninger inden for vådrumsfugning, gulvfugning, udskiftning af fuger, fugning af bordplader og fugning af vinduer og døre.

  • Kvalitet

    Når du vælger os er du sikret den bedste resultat. Vi anvender kvalitetsprodukter og vores personalle sørger for at du altid får den bedste service.

  • Service

    Hos os er du sikret god service og vi er altid til rådighed til at hjælpe dig og til at svare på dine spørgsmål

  • Fornuftige priser

    Vi leverer arbejde til konkurrencedygtige priser. Dette betyder at du får garenteret gode resultater uden ekstra høje omkostninger.

Kontakt

Kontakt os ved at bruge formen nedenfor, for at få et estimat, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil gerne lære mere.